Skyr – min nye morgenmad

skyr morgenmad

Jeg har slidt koblingen til min elskede Kitchen Aid blender op – den har slet ingen takker tilbage… Det er ikke første gang og heldigvis kan man skifte den – jeg har bare ikke fået gjort noget ved det endnu. Overvejer lidt om jeg bare skal få den skiftet i en forretning – eller om jeg skal bestille dette lille reservedels-sæt med en nøgle og en ny kobling og selv gøre det – er der nogen, der har erfaringer med det?

skyr morgenmad grøn the

Nå – men det har resulteret i at jeg faktisk er begyndt at spise Skyr til morgenmad. Jeg har forsøgt et par gange før, men har aldrig helt vænnet mig til smag og konsistens. Men Ulrik spiser det tit – så jeg måtte prøve igen, når jeg nu ikke kan lave smoothie til morgenmad.

Jeg har fundet ud af at sammen lidt vanillepulver og en smule ahorn sirup, friske bær og lidt ristede frø/kerner – er det super lækkert!

skyr morgenmad blåbær

Så hvis du har det på samme måde som mig med Skyr – er det et forsøg værd med lidt tilbehør. Det er nemlig ret lækkert og jeg synes det mætter godt. Men jeg tror nu alligevel jeg skal have min Kitchen Aid blender lavet 🙂

3 tanker om "Skyr – min nye morgenmad"

  1. Jeg er vild med skyr, og det har været min favorit i ca 3 år 😉 spiser det hver dag til morgenmad. Har lige købt Cheasys variant med vanille, og den kan bestemt anbefales!
    Jeg har prøvet mange forskellige fabrikater, og vil klart anbefale den fra Thise, og Cheasy 🙂

  2. Pingback: Chiagrød med mandelmælk - opskrift på paleo morgenmad | www.vangelyst.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.