Sidste uges anden gode overraskelse…

genbrugs traller - www.vangelyst.dk

Ud over at min ene høne er begyndt at lægge æg fik jeg også en anden rigtig god overraskelse i sidste uge. Da jeg kom hjem fra arbejde en af dagene stod der nemlig en lille gave til mig i form af en fin samling brugte murertreller! Hvor blev jeg bare glad!!

Brugte traller - www.vangelyst.dk

Nu skal jeg bare i gang med at finde ud af hvad der skal laves ud af dem – og der er mange muligheder!

ideer til møbler med traller - www.vangelyst.dk

Udekøkken med betonvask set hos Frk Hansen / Bænk af treller fra Krea Villa / Plantebord af treller set hos by Brorson

fru pedersens havehavebord treller

Så er der selvfølgelig også Fru Pedersens fantastiske havebord af murertreller

4 tanker om "Sidste uges anden gode overraskelse…"

  1. Sikke en herlig overraskelse. Tænk at en kvinde kan blive jublende lykkelig over en stak gammel, slidt træ 🙂 Men jeg kender følelsen, der er ikke noget bedre en sådan en stak guld, der kan blive til de skønneste havemøbler 🙂
    God fornøjelse, glæder mig til at se hvad i får lavet ud af dem.
    Kærlig hilsen Anette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.