Rod og rengøring i haven

Rengøring af havemøbler - www.vangelyst.dk

Der er sikkert mange der allerede har fået ordnet haven – men jeg er først lige gået i gang…

Sidste år var jeg meget længere med forårsrengøringen i haven – der skulle vi jo have konfirmation d. 22. april. Jeg tror endda huset var kalket på denne tid!

Men lige nu er der altså både rod og rengøring i haven. Flagstangen er lagt ned så den kan blive vasket, potter, udekøkken og havemøbler venter også på at få en omgang.

Haverengøring 2017 - www.vangelyst.dk

Udekøkken rustfrit stål - www.vangelyst.dk

Forårsrengøring have - www.vangelyst.dk

Jeg har også rengjort vinbobler og andre store glasflasker i dag. Det gør man i øvrigt ret let med grødris! Lidt vand i bunden og så en sjat grødris ned i og så skal det bare rystes godt rundt i flasken til alle urenheder er væk.

Havehuset har også fået en omgang indvendig – så i morgen satser jeg på at få vasket vinduer udvendigt og jeg skal have hentet sommerblomster til potterne.

Midt på eftermiddagen skal jeg til opstartsmøde med et “lille” nyt projekt jeg har meldt mig til – nemlig “Boxing on Fire”. Det er et 8 ugers træningsforløb med boksetræning og anden styrketræning 3 gange i ugen. Det bliver så hårdt!

2 tanker om "Rod og rengøring i haven"

  1. Det skal nok blive godt! Og der er jo heldigvis ikke nogen der bestemmer hvornår havemøblerne skal være vasket af 🙂 Det vigtige er, synes jeg, at man gør det når man har tid, lyst og overskud. Det skal være hyggeligt at være i haven. Og jeres rod ser altså top hyggeligt ud!
    God søndag til dig og dine!
    Kh Nana

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.