Påskekyllinger

påskekylling daggammel Orpington - www.vangelyst.dk

Påskekyllinger… det kan man da vist godt kalde mine små nye kyllinger. Jeg hentede dem i tirsdags efter arbejde – var lidt spændt for har aldrig haft små kyllinger før. Men det er gået rigtig fint – de spiser og drikker og jeg kan se at de allerede er vokset.

I dag er de præcis en uge gamle – det er lidt vildt at tænke på at de kan klare sig selv med de samme de kommer ud af ægget, hvis bare de har en varmelampe og ellers får mad og vand. Jeg har købt 8 stk. og nu er jeg spændt på at se, hvor mange høner og hvor mange haner der er – de er alle tværstribede Orpington, som de andre jeg har.

påskekylling Orpington - www.vangelyst.dk

Ud over at “lege” med kyllinger  – har jeg været i køkkenhaven det meste af dagen, hvor jeg har fået lagt kartofler og sat løg, i eftermiddags kom min søster forbi og vi har hygget og snakket. Senere fik jeg besøg af en veninde og vi har også sludret og drukket the – så hyggeligt.

I weekenden skal vi være hjemme – og jeg er nok at finde i haven, hvis vejret tillader det 🙂

5 tanker om "Påskekyllinger"

  1. Ja det må da vist være påske kyllinger ;0) nuttet..
    det er hyggeligt at have kyllinger og ja, altid spændende hvor mange af hver køn der kommer..
    god fornøjelse med dem og rigtig god påske

  2. Your chick is so cute!! I hope they are all settling in well. I have planted potatoes and onions as well – I was catching up with the weeding this afternoon – the weeds are always the first thing to grow! Happy Easter Nina.

  3. Pingback: Orpington kyllinger - tværstribet | www.vangelyst.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.