Overnatning i Fru Pedersens Skurvogn

Skurvognen i Fru Pedersens Have - www.vangelyst.dk

Bliver altså nødt til lige at fortælle, at jeg har været så heldig at vinde en overnatning i Fru Pedersens skurvogn!

Jeg glæder mig allerede helt vildt! Det er jo lige min stil. Ulrik skal selvfølgelig også med – og jeg glæder mig rigtig meget til at vise ham rundt i haven og til bare at være os to… det er ret sjældent vi kommer af sted uden børn.

Det er nu heller ikke noget de to yngste er helt tilfredse med – Karl har tilbudt at tage med i stedet for Ulrik – og Alma synes vist bare det er snyd, vi skal af sted uden hende. Hun var jo med i juni og faldt pladask for legehuset i Fru Pedersens have. Der vil hun gerne sove 🙂

Fru Pedersen er i øvrigt vildt kreativ og har sådan en dejlig have. Hun deler ud af inspiration, stilleben og haveglæde på bloggen Fru Pedersens Have – tjek den HER.

7 tanker om "Overnatning i Fru Pedersens Skurvogn"

  1. Tillykke Nina, nej hvor flot at vinde en overnatning der, skal nok blive hyggeligt. Jeg kan godt forstaa at Karl og Alma gerne vil med, jeg kan tydelig huske hendes begejstring over stedet – maaske en anden gang.
    Knus Kirsten

  2. Er slet ikke misundelig Nina ;-), nej det er dig vel undt at komme på besøg i Fru Pedersens have og sove i hendes skønne skur, men det hører vi jo nok nærmere om :-). Kan I hygge jer :-), kh Margit

    • Er slet ikke misundelig Nina ;-), nej det er dig vel undt at komme på besøg i Fru Pedersens have og sove i hendes skønne skur, men det hører vi jo nok nærmere om :-). Kan I hygge jer :-), kh Margit

  3. TILLYKKE det bliver da vildt hyggeligt.

    Jeg linker iøvrigt til dine fine frøposer idag i forbindelse med et lille indlæg om ideer til efterårsferien. Håber det er ok at jeg lånte et billed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.