Nymalet stue – en dejlig følelse

Det føles så dejligt når man får lavet noget hjemme – især når det er lidt større ting, som har stået på to-do-listen længe, man kan tjekke af… Jeg har i sidste uge fået malet vores stue – og det er så dejligt!

Vi har haft hvide vægge i en del år efterhånden, men Ulrik ville gerne have lidt farve bare på en enkelt væg. Jeg syntes dog det var enten eller – så jeg endte med at male hele stuen i en fin sandfarvet nuance fra Jotun, som hedder “Space”. Så kan man måske diskutere hvor meget “farve”, der er i det – men jeg synes den passer rigtig fint til gulve og møbler. Alle fodlister og gerigter er også blevet malet – så nu mangler jeg bare at få loftet vasket ned og givet en ny gang lud. Jeg burde måske have gjort det i omvendt rækkefølge – men jeg havde bare lige mest lyst til at gå i gang med at male vægge 🙂

Jeg synes normalt det er ret svært at vælge farve, når man skal male noget nyt – jeg kan være virkelig ubeslutsom. Og i disse Corona-tider er det ikke til at komme ud og se på farveprøver i butikkerne, så jeg havde næsten droppet det. Men så skrev en af mine veninder, at hun lige havde malet og havde en hel 10 ltr. spand til overs – det bedste af det hele var, at jeg kunne komme og se et helt rum malet, inden jeg besluttede mig for om det var noget 🙂 Der var lige som ikke så meget at vælge imellem og farven “space” så rigtig fin ud, så det blev den.

Det næste rum der trænger til en kærlig hånd, er vores kontor – jeg er allerede gået i gang med at tømme skabe og skal have sorteret en del. Nå – ja, så har vi faktisk også aftalt at rydde op i stalden i weekenden – det trænger også gevaldigt! Det giver bare så meget luft og ny energi, når man får sorteret og smidt ud eller givet ting videre til genbrug. Det kan varmt anbefales!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.