Maxine Vangelyst

Maxine efter hingsten Michellino - www.vangelyst.dk

Her er lidt billeder af min hest Maxine Vangelyst – ja ja, hun har efternavn og det hele. Er fint kåret i noget der kaldes RDH 🙂

Jeg har haft hende siden hun blev født – jeg har endda selv været med til at lave hende sammen med dyrlægen og hentet sæd flere hundrede km væk… husker det tydeligt selvom det efterhånden er nogle år siden.

Maxine / Michellino - www.vangelyst.dk

Hun er sød og kærlig, rolig og omgængelig – og det elsker jeg hende for, men alligevel har jeg aldrig fået hende brugt. Det er jo lidt skørt og mange penge for noget jeg reelt ikke bruger. På den anden side hører hun bare til her hos os.

Alligevel drømmer jeg om at få en Islænder, som jeg kan sætte mig op på og ride en tur når jeg har lyst og tid – en der er rolig og robust. Men jeg skal ikke have flere heste… Så hvis den drøm skal gå i opfyldelse, må jeg skille mig af med min elskede Maxine. Bare tanken giver mig tårer i øjnene. Hun er jo nærmest som et familiemedlem.

Maxine vangelyst hoppe - www.vangelyst.dk

Jeg ved også at hun kunne få et dejlig liv hos en der har lyst til at ride eller avle på hende. Måske skal jeg bare vænne mig til tanken. Måske til foråret.

3 tanker om "Maxine Vangelyst"

  1. Maxine is so beautiful – how special to have a horse from birth. We also have a horse called Mosstown Ross (just Ross for everyday). He belongs to my daughter and although she cannot ride him much as she is away at university she also cannot bare to give him up, so he lives in a field close by with lots of other horses.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.