Loppefund – karlekammersengen

Genbrug karlekammerseng - www.vangelyst.dk

Her er billeder af karlekammersengen som jeg fortalte om for et stykke tid siden. Jeg er helt vild med farven og det slidte look – som er ret ægte!

Og hvad skal jeg så bruge den til….. joo – ser du. Hvis nu jeg kan få overtalt manden til at hjælpe med at flytte drivhuset – og lave et lille halvtag det hvor drivhuset står nu, så vil jeg gerne have en lille overdækket terrasse eller soveskur som f.eks. Anette’s (Fru Pedersens Have) – som du kan se HER – eller Lise’s (Halager) fine potte- og soveskur, som du kan se HER og HER.

Men altså – han ved ikke noget om det endnu 🙂 Skal lige tale med ham om det en dag hvor han er i rigtig godt humør. Er ikke sikker på han synes alle mine ideer er lige gode – ha ha.

Måske kender du andre haver med fine soveskure eller overdækkede terrasser? Så del gerne et link – jeg elsker at samle inspiration.

loppefund gammel seng - www.vangelyst.dk

Foruden sengen har jeg fundet lille skab (fik det gratis af naboen) – det skal lige males og have nogle andre greb på og så skal det ud i havehuset. Den store rulle snor er også fra loppemarked – det kan man altid bruge 🙂

En tanke om "Loppefund – karlekammersengen"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.