Loppefund fra Fanø

Loppefund fra Fanø - www.vangelyst.dk

Det bliver næsten altid til at par loppefund når vi er på Fanø… og sidste gang var ingen undtagelse.

På det store loppemarked I Sønderho fandt jeg ellers en gammel skoleplanche med bier – men kom desværre 2 sekunder for sent og en anden købte den lige for næsen af mig!! – æv! I stedet måtte jeg nøjes med disse to kaffesække, som jeg skal bruge til at lægge indvendigt i bistadet, så bierne kan holde varmen. Du kan læse mere om mine bier HER.

Fliser med husnumre - www.vangelyst.dk

Ved Kræmmerboden i Nordby købte jeg nogle små fine fliser med husnumre til sommerhuset – vi skal lige have lavet en plade med en ramme på, hvor de bliver limet på. Det skal nok blive godt!

Muselmalet tallerken - www.vangelyst.dk

Den sidste ting var en gammel tallerken, som jeg fandt i genbrugsbutikken… Jeg har en svaghed for muselmalet – og selvom den har lidt skjolder, er den alligevel super fin synes jeg.

2 tanker om "Loppefund fra Fanø"

  1. Skønne fund. Det musselmalede er simpelthen det fineste stel vi har i Danmark, især når det er gammelt.

    Ærgeligt at du kom for sent til bierne, du må holde udkik. Selvom de er populære de gamle skoletavler er de jo af og til i handlen. Måske er du heldig en anden gang.

  2. Pænt husnummer! Jeg sidder og får lyst til at skifte vores ikke så pæne ud … Og jeg elsker også musselmalet, så jeg kan godt forstå at du måtte have den tallerken med hjem 🙂

    Jeg har holdt blogpause, men kunne ikke rigtigt undvære bloggeriet, så jeg er vendt tilbage. Det er hyggeligt at besøge din blog igen!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.