Loppefund fra Fanø

Loppefund fra Fanø - www.vangelyst.dk

Det bliver næsten altid til at par loppefund når vi er på Fanø… og sidste gang var ingen undtagelse.

På det store loppemarked I Sønderho fandt jeg ellers en gammel skoleplanche med bier – men kom desværre 2 sekunder for sent og en anden købte den lige for næsen af mig!! – æv! I stedet måtte jeg nøjes med disse to kaffesække, som jeg skal bruge til at lægge indvendigt i bistadet, så bierne kan holde varmen. Du kan læse mere om mine bier HER.

Fliser med husnumre - www.vangelyst.dk

Ved Kræmmerboden i Nordby købte jeg nogle små fine fliser med husnumre til sommerhuset – vi skal lige have lavet en plade med en ramme på, hvor de bliver limet på. Det skal nok blive godt!

Muselmalet tallerken - www.vangelyst.dk

Den sidste ting var en gammel tallerken, som jeg fandt i genbrugsbutikken… Jeg har en svaghed for muselmalet – og selvom den har lidt skjolder, er den alligevel super fin synes jeg.

2 tanker om "Loppefund fra Fanø"

  1. Skønne fund. Det musselmalede er simpelthen det fineste stel vi har i Danmark, især når det er gammelt.

    Ærgeligt at du kom for sent til bierne, du må holde udkik. Selvom de er populære de gamle skoletavler er de jo af og til i handlen. Måske er du heldig en anden gang.

  2. Pænt husnummer! Jeg sidder og får lyst til at skifte vores ikke så pæne ud … Og jeg elsker også musselmalet, så jeg kan godt forstå at du måtte have den tallerken med hjem 🙂

    Jeg har holdt blogpause, men kunne ikke rigtigt undvære bloggeriet, så jeg er vendt tilbage. Det er hyggeligt at besøge din blog igen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.