Livet på landet – selv hestene sover til middag

Jeg ved ikke noget bedre end at være ude i naturen: nyde stilheden – mærke vinden – lytte til fuglene, arhh – der er så dejligt. Det synes hestene vist også!

Det der med middagsluren når jeg dog aldrig selv – men det er der andre det gør! – og det er sååå hyggeligt 🙂

Vores heste har gået ude hele vinteren – det kan man vist godt kalde løsdrift… Selv da stormen “Bodil” hærgede var de ude. Det havde jeg det dog ret dårligt over bagefter, men vi havde slet ikke regnet med at det blev så slemt. Vi to dem selvfølgelig ind da den næste storm kom, men den var jo ikke nær så voldsomt. Det er faktisk den eneste overnatning de har haft indendøre det sidste års tid!

De har et stort læskur som de kan gå ind i og det er helt uundværlig – ikke kun om vinteren – men også om sommeren hvor de går i ly for fluer, bremser og andre stikkende insekter!

Det er godt nok et stykke tid siden jeg optog denne lille bid video – men i går aftes fik jeg lige lyst til at lege lidt med at “embedde” en video i et bolgindlæg og så blev denne lille video altså lige prøveklud.

English: I love the life in the country – to feel the nature and the silence. I think the horses feel the same way and there is nothing better than when the they take a nap

Nina Jochumsen / Vangelyst

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.