Lidt billeder fra Instagram

For tiden når jeg bare ikke ret meget her på bloggen – jeg har faktisk en masse billeder liggende på mit kamera som jeg gerne vil have lagt ing og skrevet et par indlæg til… Men så langt er jeg bare ikke lige kommet endnu.

Egentlig får jeg heller ikke lagt ret mange billeder ind på Instagram – men det er trods alt lidt hurtigere, da jeg tager alle billederne på Instagram men min mobil.

Her er lidt fra de sidste par uger:

20140403-220729.jpg
1. Købte en notesbog i Søstrene Grene med et smukt billede af en ulv.

2. Paleo vafler til morgenmad og et gammelt blad med inspiration til havehuset.

3. Den anden morgen var det helt fantastisk tåget. Elsker morgener som denne og kørte en kæmpe omvej da jeg skulle på arbejde.

4. Paleo grød… Faktisk min favorit morgenmad i øjeblikket! Opskrift kommer snart 🙂

5. Dejlige tulipaner – glæder mig til de også snart blomstrer i min have.

6. Solnedgang på en skyfri himmel – så smukt.

7. Vi har fået nye høns. Ræven tog jo alle vores dejlige høns for nogle uger siden. De nye høns er ikke så produktive endnu – der er kun 1-2 æg om dagen…

8. Endnu en dejlig solnedgang. Man bliver helt afslappet efter en lang og travl dag når det slutter så smukt.

9. Paleo omelet til morgenmad også en af mine favoritter, som jeg vist også har lavet flere indlæg om.

Nu er det snart weekend! Jeg glæder mig – synes det har været en travl uge… I morgen eftermiddag håber jeg at få plads på Easy Line MaxPuls (mega hård pulstræning) og bagefter mavetræning. Når det er overstået starter weekenden for alvor – jeg håber vejret bliver godt lørdag så jeg kan komme i haven og søndag skal vi til fødselsdagsbrunch på Cafe Nicolai hos min dejlige moster. Det kan da kun blive en god weekend!

ENGLISH: Here are some pictures from the last couple of weeks on Instagram. Press translate in the top menu to read the text in English.

2 tanker om "Lidt billeder fra Instagram"

  1. I am so sorry to hear that a fox took your chickens Nina – I hope the new one settle in soon. Your photographs are lovely and I am impressed that you start the weekend with such a heavy workout!

    • Hi Julie – yes, at was awefull that the fox took the chickens – all 7 of them!! It was even during the day when they were out in the garden. And we even lost one of the new ones too – not because of the fox though. I am not sure if it was sick or just old – but a week after we got them it was just lying in the house as if it was sleeping… The rest of them are looking fine and hopefully they will settle soon and start producing some eggs.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.