Lækker kalender fra Jeanne d’Arc Living

Kalender 2015 - www.vangelyst.dk

Jeg får slet ikke blogget så meget som jeg gerne ville – jeg tager stadig en masse billeder og lige nu er jeg med på fotograf Christina Greve’s “Lifestyle Photography Workshop” – og det bruger jeg derfor de fleste aftner på for tiden.

Hos gårdejerinden gave - www.vangelyst.dk

Egentlig ville jeg bare vise denne fine kalender, som jeg var så heldig at vinde i en giveaway ved “Gårdejerinden”. Se lige hvor fint den var pakket ind! Alma hjalp med at åbne pakken og bemærkede med det samme hvor dejligt det duftede fra papiret. Sikke en fornøjelse at åbne 🙂

Kalenderen er fra Jeanne d’Arc Living og er fyldt med lyse, lækre billeder og dejlige citater. Du kan købe den “Hos Gårdejerinden” lige HER – lige nu koster den kun 99 kr.

Jeanne dArc kalender 2015 - www.vangelyst.dk

Jeg nænner næsten ikke at skrive i bogen, men er altså begyndt 🙂 Tænker det vil være hyggeligt at bruge den som en kombineret kalender og dagbog med noter, opskrifter, aftaler og oplevelser.

Vintage kalender 2015 - www.vangelyst.dk

Nu er det heldigvis weekend og vejret er dejligt – jeg glæder mig så meget til at komme i haven. der er mange gøremål – drivhuset skal vaskes, i havehuset skal der gøres lidt rent, køkkenhaven skal gøres klar – og så har vi lige et nyt hønsehus og en hønsegård som skal sættes op.

Vi har jo en hane – eller rettere to – og de galer altså ret meget, så nu bliver de flyttet om på den anden side af huset og så bliver hønsegården i haven kun brugt til kyllinger og høns. Når jeg er sikker på at vi har fået ruget nogle kyllinger ud bliver den ene af hanerne solgt eller lavet til “hane-steg”. Det er altså lidt besværligt med sådan to teenagere fyldt med hormoner i kroppen 🙂

4 tanker om "Lækker kalender fra Jeanne d’Arc Living"

  1. Tak for dejlige billeder og inspiration. Linket har jeg brugt til at bestille kalender til mig selv. Sådan en må jeg eje☺️

  2. Hej Nina
    hvor er det et fin indlæg og 1000 tak for link :0)
    Herhjemme ligger kalenderen også fremme og pynter, for du har ret – den er virkelig fin..

    Dit foto kursus lyder virkelig spændende. Det kunne jeg godt tænke mig at prøve engang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.