Klar til konfirmation?

Nymalet stuehus - www.vangelyst.dk

I denne weekend har jeg stort ser været udenfor det meste af tiden. Jeg næsten blevet færdig med at male vores hus, har fået plantet lidt krukker til, ordnet have og opstillinger.

Vi skal nemlig have konfirmation om 14 dage… Helt vildt synes jeg!! Sådan er der nok mange der har det – men jeg kan altså ikke forstå at vores ældste barn allerede er SÅ stor.

Nå – men når man nu skal have telt op i haven og en masse gæster, vil man jo gerne have at det hele ser lidt pænt ud 🙂 Føler mig stadig ikke helt klar – men det bliver jeg jo nok…

Terrasse med vintønde og lanterne - www.vangelyst.dk

Stedmoderblomster i krukker - www.vangelyst.dk

Kan se det skulle blive nattefrost i nat – det havde jeg ikke lige regnet med! Men jeg håber de små blomster overlever.

Nymalet havhus - www.vangelyst.dk

Havehuset er også blevet malet – og vinduerne pudset.

Løgkasser med udendørsdekoration - www.vangelyst.dk

Det hele er stadig lidt grønt af alger – men jeg satser på at solen snart kommer frem og “brænder” det lidt af, hvis jeg ikke når at få vasket og malet det hele…

Stilleben krukker terrasse - www.vangelyst.dk

Husløg i spand - www.vangelyst.dk

Og så lige et billede af de smukke husløg – i år har de stået inde i havehuset hele vinteren – det kan man godt se. de er allerede meget friskere at se på end de plejer at være på dette tidspunkt.

4 tanker om "Klar til konfirmation?"

  1. Du skal nok blive klar 🙂 Uhh, det er godt med sådan en fest en gang imellem…. så får man rigtig rusket op i alle hjørnerne, og det holder ret lang tid ;))

    • Ja – det er faktisk ret dejligt at få ryddet lidt op i krogene. Den eneste som ikke bryder sig om det er vist Ulrik – han synes jeg finder på alt for mange ting han liige skal ordne 🙂

  2. Hvor bliver det spændende med konfirmation :0) Her har vi lige et par år at løbe på endnu..Tilgengæld venter “projekt gildestue”, fordi vi også vil holde fest hjemme, så det er vist godt der er et par år endnu..

    Fine billeder ( som altid) – er sikker på det hele kommer til at se forrygende ud.

    Rigtig god dag

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.