Jeg bliver helt glad…

Hygge med moster karen 1

Her er et par billeder af min dejlige moster, der pjatter med min niece og Alma. Man kan bare se hvordan glæden stråler ud af pigerne, mens de sidder der på bænken…

Det er så dejligt livsbekræftende – jeg bliver glad helt ned i maven og sidder og smiler når jeg ser på billederne 🙂

Hygge med moster karen 4

Hygge med moster karen

Min moster har altid været der for vores børn – hun er nærmest en slags reserve mormor der har været med til første skoledag, bedsteforældredag i børnehaven og så var hun endda med til fødslen af mit første barn!

Det er jo bare luksus med en ekstra “bedste” – som vi alle holder utrolig meget af!

ENGLISH: Here are some pictures of my auntie with my niece and daughter – you can see the happiness of the girls. It also makes me happy!

Nina Jochumsen / Vangelyst

5 tanker om "Jeg bliver helt glad…"

  1. Åhh det er bestemt også det værste ved, at bo så langt væk fra resten af familien. Det har været skønt når min mor kom forbi hver 14. dag, men det er faktisk først nu Laura har fået en nær-bedste. De er guld værd sådan nogen, og jeg tror ikke at man kan få for mange. 😀

  2. Pingback: Forår i havehuset - romantisk indretning med loppefund | www.vangelyst.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.