Hønse-status…

Orpington høns tværstribede

Det er ved at være et stykke tid siden jeg fortalte om, at vi havde fået nye høns – efter de gamle desværre blev taget af ræven i foråret…

De nye høns er af racen Orpington og farven kaldes tværstribet. De er utrolig rolige og selvom de ellers normalt ikke går ude i haven, kommer de hen når jeg sætter mig ned og jeg kan sagtens tage dem op selvom de går frit.

Orpington høns tværstribede - www.vangelyst.dk

Vi har stadig de to haner og ind til videre går det fint, så vi ser lige tiden an og håber de kan blive ved med at enes. De er så tamme så jeg nænner næsten ikke at skille mig af med en af dem.

Orpington høns tværstribede - www.vangelyst.dk

De to mørke er høns – altså et par unge damer, som snart gerne skulle begynde at lægge nogen æg! Men det lader vente på dig… Nu er de omkring 25 uger gamle som skulle være det tidspunkt, hvor man kan forvente de første æg – hvis man er heldig.

Orpington høns tværstribede - www.vangelyst.dk

Orpington høns tværstribede - www.vangelyst.dk

Og så ikke mere fotografering – vel?

Det er nu hyggeligt med høns – jeg er så glad for dem. Det har været rigtig godt at få nogle unge høns, som har været lette at få tamme og Orpington racen er både rolig, nysgerrig og flot synes jeg. Nu venter vi bare på æg…

ENGLISH: Here’s a little status on our chickens. I really love these little creatures – they have so much personality, they are tame, curious and beautiful. Press TRANSLATE in the top menu to read the text in English. 

2 tanker om "Hønse-status…"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.