Havkajak & Spa på Kellers Park Hotel

Havkajak og spa kellers park www.vangelyst.dk

Jeg har længe ønsket mig at prøve at ro i havkajak – hvorfor ved jeg ikke, men tror det er følelsen af frisk luft, natur, frihed og bevægelse der er noget af det, som har tiltrukket mig – sammenholdt med det at udfordre mig selv med noget jeg egentlig ikke der så vild med, nemlig dybt vand og åbent hav.

Havkajak kursus vejle Outdoor Sports

Havkajak Vejle fjord - www.vangelyst.dk

I sidste uge var jeg ude at ro havkajak for første gang sammen med en rigtig god veninde.

Jeg tror nok det var mig der lokkede og overtalte hende – men hun var hurtigt med på den, så vi tog en fridag fredag, hvor vi havde booket en hel dag med havkajak og derefter Spa og forkælelse på Hotel Kellers Park ved Vejle.

Det var en dag fuld af oplevelser, udfordringer, afslapning, tøsehygge og masser af grin – og jeg advarer på forhånd, at der i dette indlæg kommer en del selfies – og flere billeder af mig selv end jeg egentlig bryder mig om – ha ha…

Havkajak begynderkursus Ourdoor Sports

Vi havde booket turen med Outdoor Sports, som arrangerer mange forskellige outdoor aktiviteter – ud over havkajak også kano, MTB, vandreture og klatring. Vores instruktør var helt vildt dygtig og utrolig rar – hvilket faktisk betyder en hel del for at gøre en flok nybegyndere trygge ved at sidde i en lille smal kajak ude på dybt mørkt vand.

Havkajak Outdoor Sports - www.vangelyst.dk

Vejret var bare så fantastisk! Tænk at man kan være så heldig – det var lige med til at sætte prikken over i’et.

Vi startede med en grundig intro, fik udleveret tøj, sko og kajak. Derefter var det ud i kajakkerne hvor vi lige skulle finde balancen og blive fortrolig med vandet.

Den første tur gik ind gennem fjorden mod Vejle – efter en times tid gjorde vi pause, hvor vi trak kajakkerne på land og strakte ben. Herefter gik turen hjem igen til lækker frokost i det fri leveret af Hotel Kellers Park.

Over middag blæste det lidt op så vi tog den sidste tur i kajakkerne den modsatte retning ud af fjorden mod Lillebælt. Det var så fedt – både at nyde naturen, mærke vinden og samtidig at få brugt kroppen og være fysisk aktiv.

Enjoy-life-eat-well-laugh-often-citat

Efter den sidste kanotur gik turen tilbage til Hotel Kellers Park hvor vi blev indlogeret på et lækkert hotelværelse. Her havde vi fri adgang til hotellets SPA afdeling og selvfølgelig resten af hotellet. Men jeg er jo stadig i gang med min egen lille personlige udfordring 90Days i Fitness Classic i Kolding – et 90 dages forløb med 4 gange træning i ugen, vejning hver uge og løbende kostvejledning ved den dygtige kostvejleder og madskribent Pia Thau. Derfor var jeg også nødt til at kompensere for træningen lørdag morgen, som jeg måtte springe over – og inden vi gik i SPA afdelingen tog vi en tur på løbebåndet i fitnessrummet.

Fitness og spa Kellers Park - www.vangelyst.dk

Herefter var det tid til afslapning og SPA – uhhh det var dejligt!

Kellers Park Spa hotel - www.vangelyst.dk

Kellers Park Selfie - www.vangelyst.dk

Klar til at “gå i byen” 🙂

Restaurant Kellers Park - www.vangelyst.dk

Vi havde bestilt bord på hotellets restaurant  – det var svært at vælge, men endte med 6 retters menu!! Måske ikke det bedste for føromtalte personlige udfordring, men til mit forsvar skal siges at det var 6 små retter  – ha ha…

6 retters menu kellers park - www.vangelyst.dk

Virkelig lækker middag – og dessert!!

Brasserie Kellers Park - www.vangelyst.dk

Skål – aftenen blev afsluttet i baren med det sidste glas rødvin og en kop kaffe.

Det var sådan en skøn dag – fyldt med personlige udfordringer, oplevelser, afslapning og forkælelse, lækker mad og venindehygge. Det er ikke sidste gang!

ENGLISH: Last week I went on a tour with my frind in kayak – and later we went to a fantastic hotel where we relaxed with spa and delicious food. Press “translate” in the top menu to read the text in English.

3 tanker om "Havkajak & Spa på Kellers Park Hotel"

  1. Wow, det er da vist det man kalder en helt igennem perfekt dag indeholdende samtlige ingredienser i opskriften tøsehygge!! Det er noget helt specielt det der med at motionere i naturen og jeg kan godt følge dig i dit ønske om at prøve kajak. Efter både roning og fitnesscenter synes jeg helt sikkert at I fortjente en 6-retters!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.