Godt Nytår! // Happy New Year

Godt nytår 2014 happy new year 2014

Så er vi allerede gået ind i et nyt år – hvor tiden dog flyver af sted!

Vi fejrede nytår sammen med nogle gode venner og en masse børn. Det var rigtig hyggeligt. Meget stille og roligt – men med masser af snak, pjat og grin 🙂

Værtinden stor for hovedretten og det andet hold venner havde den lækreste isdessert med. Jeg var kommet til at tilbyde at tage kransekage med til kl 24… Selvom jeg ALDRIG har lavet kransekage før! Skulle jeg måske lige have tænkt på noget før. Nå – men den smagte super godt… den så bare ikke særlig pæn ud! Den der glasur levede sit helt eget liv – og jeg blev mere og mere irriteret efterhånden, som jeg ikke kunne få det til at lykkedes 🙂 Nå – men skidt pyt, den smagte som sagt godt. Så må jeg jo bare lige øve mig til næste gang.

For mig er der sket en masse i 2013 – noget af det der har betydet mest er nok at jeg i foråret tabte mig ca. 10 kg efter jeg startede med at følge stenalderkost-principperne og dykke en del motion. Nu gælder det så om at holde ved… og det er ikke altid let! Jeg skal love for at man hurtig taber formen, hvis den ikke bliver holdt ved lige – og kiloene kan også hurtigt komme på, hvis jeg ikke tænker mig om.

Nytår 2013 nina

2013 var også året hvor jeg endelig fik mig taget sammen til at starte en blog – noget jeg har taget tilløb til i flere år – det er tidskrævende, men også sjovt og spændende. Samtidig synes jeg det er fedt at have en slags kombineret dagbog, kogebog, inspirationstavle og fotoalbum.

I 2013 fik jeg også mit første “rigtige” kamera – et spejlreflekskamera som jeg havde ønsket mig meeeget længe!

En af dagene tror jeg at jeg vil lave et lille tilbageblik på året der er gået – det er altid sjovt at se “gamle” billeder – nogle har man næsten allerede glemt.

Her er lidt flere billeder fra vores nytårsaften.

Nytår 2013 collage børn

Børnene hyggede sig både inden- og udenfor!

Nytår 2013 collage Ulrik

– og det gjorde vi voksne i øvrigt også!

Godt Nytår!!

ENGLISH: We celebrated our New Years Eve together with good friends and a lot of children. We all had a great time. For me 2013 was the year where I finally succeded in loosing weight after I started on Paleo diet and joined the gym… I also started the blog – something I have wanted for a long time. You can read the whole text in English – if you press “translate with google” in the top menu.

Happy New Year!!!

Nina Jochumsen / Vangelyst

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.