DIY // borddekoration af havens blomster

borddekoration havens blomster - www.vangelyst.dk

Sidste weekend lavede jeg borddekorationer til min mor og hendes ven’s 2 x 60 års fødselsdag. Min mor er også meget glad for sin have – så planen var, at dekorationerne skulle bestå af blomster fra haven.

borddekoration havens blomster - www.vangelyst.dk

Dagen før gik jeg en tur i min egen have for at få en idé om, hvor mange blomster der skulle bruges og hvilken sammensætning. Der skulle nemlig laves 16 stk. i alt samt to store buketter.

borddekoration havens blomster - www.vangelyst.dk

Lørdag formiddag gik vi i gang – jeg havde min lille hjælper med, som lavede en dekoration til børnebordet…

Fremgangsmåden er ret enkel – jeg brugte våd oasis i små opsatser (fundet i genbrug) – og startede med efeu og syren blade i bunden og en pæon i midten. Derefter arbejder man sig bare frem ved at stikke blomster ind hele vejen rundt til dekorationen bliver helt tæt. Noget der er godt til at fylde ind i de sidste huller og sprækker er lodden løvefod og vild kørvel.

Jeg elsker selv den slags dekorationer – romantiske og lidt country style – vild og løssluppen 🙂 Ret anderledes end den jeg lavede sidste år til min søsters venindes bryllup – den kan du se HER – selvom den også var fin.

borddekoration havens blomster - www.vangelyst.dk

borddekoration havens blomster - www.vangelyst.dk

Den endelige udgave blev uden den gule daglilje – men i stedet havde min mor en masse studenternelliker, som fyldte godt – men man kan bruge stort ser alt, hvad man kan finde i haven – så længe det kan plukkes ind.

Det er også en nem og billig måde at lave borddekorationer på – og den bliver endda mere personlig, når det er blomster fra ens egen have. Vi havde en hyggelig dag – det er rigtig dejligt, når man kan lave noget der glæder andre.

ENGLISH: Last week I made flower arrangements for my mom’s 60 years birthday. She also loves flowers and her garden – so the plan was that all the flowers should be from her garden. It’s a really nice way to make something that others can use and this way it gets even more personal.

Nina Jochumsen / Vangelyst

5 tanker om "DIY // borddekoration af havens blomster"

  1. Pingback: Borddækning, vin med private label til konfirmation | www.vangelyst.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.