Dejlig weekend med havearbejde og genbrugsguld

Gratis loppefund - www.vangelyst.dk

Det har været en skøn weekend!

I går var jeg så heldig at min mor kom ud til mig og hjalp til i haven. Vi fik også pudset vinduer både udvendig og indvendig i havehuset, ordnet køkkenhave og meget mere.

I dag fortsatte jeg hvor vi slap i går og gik i gang med at male havehuset. Heldigvis kom Ulrik hjem senere på dagen og gav en hånd med – så nu er træbeklædningen malet. Jeg mangler stadig vinduerne, men det er et større projekt, som må vente til sommer.

Havehus nymalet træbeklædning - www.vangelyst.dk

Mens jeg var inde og holde en lille pause i eftermiddags tjekkede jeg lige facebook og her var der en der havde ryddet op i krukker og andre haveting, som hun ikke skulle bruge mere – alle tingene stod til fri afhentning! Jeg startede med at være fornuftig… Jeg mangler jo ikke krukker – og har i forvejen en del zinkspande. Men inden jeg havde set mig om var bilen startet og jeg var på vej ind efter det flotte jernstativ, som ses på billedet.

Loppefund lanterner jernstativ - www.vangelyst.dk

At jeg så kom hjem med en hel del mere er en anden sag… Men jeg er super glad for det hele – og det meste har allerede fået pladser rundt om i haven 🙂

De næste par dage skal vi arbejde – men jeg glæder mig allerede til Påsken, hvor jeg kan komme ud i haven igen 🙂

2 tanker om "Dejlig weekend med havearbejde og genbrugsguld"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.