Blomstrende rhododendron og en ny ting til haven

rhododendron blomster lyserød - www.vangelyst.dk

Vores rhododendron blomstrer stadig selvom nogle af dem allerede er ved at være ovre det. Det er især de hvide som er færdige – men de springer de også ud før alle de andre. På den måde er det dejligt at de kommer på skift.

rhododendron planter lilla - www.vangelyst.dk

Det er egentlig ikke fordi vi er ret gode til at gøde dem, men de ser ud til at trives ret godt alligevel. De er selvfølgelig plantet i et surbundsbed med Rhododendron spagnum, men det er efterhånden mange år siden.

mini rhododendron - www.vangelyst.dk

Rundt langs kanten har vi mange steder mini rhododendron – denne her er nærmest cerise rød og utrolig smuk.

rhododendron i haven - www.vangelyst.dk

Rhododendron planterne er efterhånden blevet så store at de vokser helt sammen og danner en stor i forskellige farver.

Rhododendron havehus - www.vangelyst.dk

Her med havehuset i baggrunden 🙂

Gammelt saltkar til haven - www.vangelyst.dk

Her er så den nye ting til haven – et gammelt saltkar… Jeg har fået det forærende af min mors nabo, som ikke havde brug for det mere.

Det har stået udenfor i mange år med vand i og fejler intet ud over at det selvfølgelig er gammelt og lidt ruflet i kanten. Utroligt hvad sådan en har kunnet holde til. Det gælder i øvrigt også for min fine sækkevogn, som jeg har fået af naboen. Den fungerer også perfekt og jeg bruger den jævnligt – og selvom Ulrik grinte lidt af mig, da jeg kom hjem med den, har jeg set ham bruge den flere gange, fordi hans egen er gået i stykker.

Nå – men saltkaret har jeg planer om at bruge i et nyt bed… Jeg  skal bare lige have Ulrik til at hjælpe med at grave lidt græs af 🙂

En tanke om "Blomstrende rhododendron og en ny ting til haven"

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.