Alma’s Legehus

Indretning af legehus - www.vangelyst.dk

Alma fik i foråret et lille sødt brugt legehus i træ, som jeg fandt på Den Blå Avis, da Ulrik ikke lige var med på ideen om at bygge et nyt stort flot legehus… Hun burde nok have haft det for et par år siden. Indrømmer det gerne – hun er 7 år nu – så det skulle snart være, hvis hun skulle nå at have glæde af det… Men bedre sent end aldrig og måske husker du Fru Pedersens legehus, som Alma forelskede sig i sidste år? Det satte i hvert fald nogle ønsker, ideer og tanker i gang – både hos Alma og hos moderen 🙂 Det kan du læse om HER.

Legehus med hjerteskodder - www.vangelyst.dk

Jeg har aldrig få skrevet om den dag vi holdt housewarming – men det var slutningen af juni. En dejlig sommerdag.

Housewarming i legehus - www.vangelyst.dk

Vi havde besøg, drak champagne (uden alkohol) og hyggede os!

Romantisk indretning af legehus - www.vangelyst.dk

Inden da havde vi brugt mange timer sammen på at male, indrette, gå i genbrugsbutikker og finde ting og sager. Det var virkelig hyggeligt og dejligt at være sammen om projektet.

De sidste par måneder har Alma dog ikke brugt legehuset ret meget. “Der er så mange edderkopper og ørentviste derinde” – har hun nogle gange beklaget sig… Flere gange har vi talt om at få gjort rent – men det er ikke lige blevet til noget. Men i går, hvor det var det dejligste vejr, brugte Alma og jeg et par timer sammen derude. Det er blevet så fint. Igen.

Legehuse indretning - www.vangelyst.dk

Både indenfor og udenfor.

Haveredskaber ved legehuset - www.vangelyst.dk

Alma foran legehuset - www.vangelyst.dk

I dag har Alma haft besøg af en veninde – og de legede længe ude i legehuset. Skønt!

ENGLISH: Last year we visited a lovely garden where there was the most beautiful playhouse. Since then my daughter Alma has talked about her own playhouse. Press “translate” in the top menu to read the text in English.

En tanke om "Alma’s Legehus"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.