Syrener og stilleben på terrassen

Stilleben loegkasse

På terrassen ved havehuset er det lille stilleben med løgkasser blevet frisket lidt op. Potten til venstre med “pletter i luften” har stået ude hele vinteren, og troede egentlig den var død, men nu står den med masser af små knopper så inden længe er den fyldt med blade igen. I baggrunden har jeg sat min vinduesskodde, som jeg købte for et stykke tid siden i Stalden i Hejls.

syren blomst - www.vangelyst.dk

Rundt om havehuset har vi en masse syrener – de dufter stadig helt fantastisk når man træder ud på terrassen.

terrasse ved havehuset - www.vangelyst.dk

I morgen skal jeg med min mor, søster og alle mostrene på havetur. Vi skal syd på denne gang og skal bl.a. besøge Lilly Lund’s Have i Sønderborg. Det glæder jeg mig til! Håber bare ikke vi bliver skyllet helt væk i regn og tordenvejr…

Sidste år gik turen til Lille Malunds Have og til Fru Pedersend Have – det var en skøn dag – du kan læse om det HER og HER.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.