Squash i køkkenhaven

squash plante

Det er efterhånden længe siden jeg plantede squash fra frø – først stod de i stuen og siden er de flyttet ud i drivhuset. Det sidste stykke tid har de faktisk været klar til at komme videre ud i køkkenhaven – men pladsen er sluppet op så jeg har trukket den lidt i håb om at Ulrik ville udvide min køkkenhave og inddrage lidt mere af marken.

Meeen… det er ikke sket endnu – og jeg tror han lader som om han ikke kan høre når jeg spørger ham om det. Så i dag besluttede jeg at sætte dem i et stykke jord bag ved vores solceller mellem nogle nyplantede buske. De får nok ikke helt sol nok – men jeg håber det går.

squash plante

Squash planterne har allerede mange knopper og jeg tror ikke det varer længe inden de begynder at blomstre.

squash plante

Så kom de små planter ud – nu må vi bare vente…

ENGLISH: today I have planted the squash plants out in the garden. I did not have more space in the vegetablegarden so I found a little space between some newly planted bushes. It’s not the optimal place – but hopefully they will grow anyway.

Nina Jochumsen / Vangelyst

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.