Sådan kom servanten at se ud…

Shabby chic vintage hvidmalet - www.vangelyst.dk

Her er så den “nye” servante som jeg har malet med Annie Sloen Chalk Paint – mit første møbel malet med kalkmaling.

Som jeg fortalte HER – synes jeg det var lidt svært med den brune voks – med jeg er egentlig meget godt tilfreds med effekten.

Jeg har malet den to gange med AS Old White – men det er lige før jeg har været for grundig. Malingen dækker nemlig så godt, at det nærmest var svært at få slebet den af, hvor det skulle se slidt ud.

Annie Sloan Chalk Paint Old white clear dark wax - www.vangelyst.dk

På billedet herover kan man måske fornemme effekten med den brune voks – især omkring skuffen, men også lidt ude på kanten.

Annie Sloan maling slidt look - www.vangelyst.dk

Annie Sloan vintage paint - www.vangelyst.dk

Kalkmaling til møbler inspiration - www.vangelyst.dk

Jeg vil sige, at hvis man gerne vil bevare det helt lyse udtryk, så behøver man ikke bruge den brune voks. Desuden er det en god idé lige at lade den hvide voks tørre op inden man evt. påfører den brune voks. Jeg synes nemlig farven ændrer sig lidt og bliver lidt mere flødefarvet, når den er tør og så kan det måske blive for meget med brun voks oven på.

Men der er ingen tvivl om at den brune voks kan give nogle vanvittige fede effekter, hvis man er modig og især sammen med flere farver.

Jeg har i hvert fald flere ideer til flere forskellige projekter – skal bare have sparet sammen til lidt mere maling 🙂

10 tanker om "Sådan kom servanten at se ud…"

 1. Pingback: Renovering af soveværelse - stribet tapet | www.vangelyst.dk

 2. Pingback: Indretning af soveværelse med genbrug | www.vangelyst.dk

 3. Uha, det skærer mig i hjertet, men det er fordi jeg stadig elsker afsyret fyretræ, selvom det ikke længere er moderne.

  • Hej Jane,

   Ja – den følelse kender jeg også godt og har faktisk haft den stående i flere år i fyrretræ 🙂 -nogen gange får jeg bare lyst til at der skal ske noget nyt og så gik det ud over servanten denne gang, men jeg er nu blevet super glad for resultatet 🙂

   Knus Nina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.