Fuld af inspiration og opskrift på rødbedejuice

I går var vi til foredrag med Mads Bo fra “High on Juice” og den kendte sunhedsekspert Chris MacDonald.

Måske derfor der var lavet lækker rødbedejuice i morges da jeg stod op??

rødbede-saft-glas-morgenmad

Jeg havde givet Ulrik billetterne i fødselsdagsgave helt tilbage i april – så man må sige at han har ventet ret længe på det…

Men han har glædet sig rigtig meget. Og det har jeg også – havde nemlig inviteret mig selv med 🙂

high on life flyer

Det var rigtig godt og meget inspirerende – især blev vi begge meget positivt overrasket over Mads Bo. Hold nu op for et energi-bundt – det må være alt det juice han drikker!

Vi kendte begge til hans bøger og har set flere af hans juice-film-klip, men på scenen brændte han virkelig igennem på en sjov men samtidig alvorlig måde – som alle kunne forstå. Chris MacDonald gjorde det også rigtig godt, men i og med at man har set ham mange gange på TV – havde vi nok også nogle andre forventninger til ham og til hans budskab.

Netop det budskab var måske en smule anderledes end forventet – i stedet for at fokusere på at man selv er ansvarlig for sit liv og og for at træffe de “rigtige” beslutninger – handlede budskabet meget om hvorfor det kan være så svært at tage ansvar og træffe de rigtige valg – og at det er okay at vi ikke altid kan gøre det 100% – lidt er bedre end ingenting. Samtidig med at det er vigtigt vi ikke hele tiden udsætter planer om at komme i gang og tage sig sammen – men i stedet er det bedre at tage et lille skridt af gangen – og “falder” man i kan man altid starte på en frisk igen!

Og så er der en anden ting man skal vide:

“Kroppen har ikke noget NATURLIGT forsvar mod salt, sukker og fedt!”

Det eneste forsvar den har er frontallapperne i vores hjerne – men det er også dem som hele tiden bliver påvirket af omverdenen til at tage de forkerte beslutninger – i tilbudsaviserne, på tanken, når vi er pressede eller trætte og tager bilen i stedet for at cykle osv.

Jeg synes egentlig selv vi er ret godt på vej og har været det i et stykke tid – men det er altid godt at få inspiration og motivation til at blive ved!

Rødbedejuice glas

Nå – men måske vil I gerne vide hvad der var puttet i den rødbedejuice jeg fik til morgen?? – det kommer her:

1 rødbede
1 håndfuld Aronia bær (eller solbær hvis du ikke har Aronia)
1/2 agurk
1 håndfuld spinat
2 gulerødder
1 spsk. friskpresset citron
1 spsk. olie

Det giver 2-3 små glas juice – og smager faktisk ikke så tosset endda 🙂

Nina

En tanke om "Fuld af inspiration og opskrift på rødbedejuice"

  1. Pingback: Paleotærte med rødbeder og karry - stenalderkost | www.vangelyst.dk | www.vangelyst.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.