Portræt – Portrait & Lifestyle workshop med Christina Greve

Alma portrait Christina Greve workshop  Alma-portrait-collage-Christina-Greve-workshop-2

Alma-portrait-collage-Christina-Greve-workshop-3

Alma portrait collage Christina Greve workshop

Alma-portrait-collage-Christina-Greve-workshop-4

Jeg har tidligere skrevet om det foto kursus, jeg er i gang med i øjeblikket. Jeg er kommet lidt bagefter… Heldigvis gør det ikke så meget for det hele foregår on-line, så jeg har jo hele tiden adgang til alt materialet…

I forrige uge uge var emnet portræt fotografering – og hjemmeopgaven var at øve sig i at tage portrætfotos. Det er der kommet denne lille serie ud af med Alma 🙂

ENGLISH: Photos of my daughter Alma for the Portrait and Lifestyle workshop with photographer Christina Greve.

Nina Jochumsen / Vangelyst

4 tanker om "Portræt – Portrait & Lifestyle workshop med Christina Greve"

    • Mange tak Camille – det er rart at høre. Til at starte med var jeg ikke helt tilfreds – og kunne ikke rigtig få dem redigeret, som jeg ønskede, men jo mere jeg kigger på dem – jo bedre synes jeg de bliver… 🙂

      Knus Nina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.