Paleo vafler

paleo vafler stanalderkost

Når vi nu alligevel ikke var i sommerhus i dag tog jeg med min mor i motionscenter til en gang Easyline kl. 8.15 – lidt tidligt på en søndag!!

Da jeg kom hjem var Ulrik taget ud og cykle og ungerne sad og hyggede sig med tegnefilm, så jeg forkælede mig selv med en gang paleo vafler.

paleo vafler stenalderkost

 Opskrift på paleo vafler:

3 æg
1 banan
40-50 g mandelmel
2 spsk kokosolie

Det er meget enkelt – bananen moses og piskes sammen med æg og mandelmel. Kokosolien smeltes i en lille gryde og hældes i æggemassen. Så er det bare frem med et vaffeljern og i gang med at stege. Jeg fik 3 fine vafler ud af denne portion.

De kan både bruges til morgenmad, til dessert eller til eftermiddagskaffen. De er selvfølgelig glutenfri og også velegnet til LCHF kost. Så selvom du ikke spiser stenalderkost kan jeg varmt anbefale dem.

paleo vafler morgenmad frugt

paleo vafler morgenmad

Mens jeg spiste morgenmad læste jeg i et gammelt blad fra Jeanne d’Arc Living som har været stor en inspiration til havehuset. Det er et sommer nummer fra 2012 – men der er mange skønne billeder i som giver masser af inspiration og ideer.

Update: Min søde kusine gjorde lige opmærksom på at det lige passer til international vaffeldag som er i dag! (d. 25. marts) – det var da godt (måske nærmere: heldigt) planlagt… 🙂 Men prøv dem – de er super gode!

ENGLISH: This was my breakfast today – paleo waffles – of course gluten-free and also suitable for LCHF. I started the day in the fitness center with my mom at 8.15 a.m. I bit early on a Sunday!! Press “transtale” in the top menu to see the recipe.

Nina Jochumsen / Vangelyst

6 tanker om "Paleo vafler"

    • Yes – you should try it. I think you can also make them as pancakes. But be sure to use a good pan and don’t make them too big (only like the palm of your hand).

  1. Pingback: Opskrift – Mandelvafler med banan og kokos | Universal Sine

  2. Pingback: Sunde opskrifter på bloggen | www.vangelyst.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.