Paleo burger – med portobellosvampe

Stenalderkost burger - www.vangelyst.dk

Som jeg nævnte mellem jul og nytår har jeg de sidste mange måneder spist for usundt og dyrket for lidt motion. Jeg tror det startede i sommers i forbindelse med renovering af vores køkken, som vi ikke havde i næsten 3 mdr. mens vi byggede om. Det har sat sine spor – og selvom jeg egentlig ikke går ind for nytårsfortsæt – er starten på et nyt år alligevel en god anledning til at hanke lidt op og komme tilbage til de sunde og gode vaner.

Derfor har jeg siden 1. januar strammet op med sund kost og træning. Jeg tilbage i motionscentret, hvor jeg træner puls- og cirkeltræning på hold – og tror min træningsmakker var rigtig glad for at se mig igen 🙂 For kosten betyder det især, at jeg følger stenalderkost principperne mere fast og spiser flere regelmæssige måltider.

Paleo Burger med portobellosvampe - www.vangelyst.dk

Glutenfri burger - www.vangelyst.dk

Det skal helst være let at lave sund mad og enten være noget hele familien gider at spise eller noget jeg let kan tilpasse uden at skulle så og lave to forskellige retter.

Den anden dag fik vi derfor hjemmelavet burger – som ungerne elsker! Ulrik og børnene spiste den med en traditionel burgerbolle – som jeg bare udskiftede med portobellosvampe.

Man kan både stege svampene på en pande eller på en plade i ovnen. Jeg steger dem som regel lige hurtigt på panden ved høj varme. Som tilbehør fik vi aspargesfritter.

Det føles rigtig dejligt at få en masse grønstager og mere lækker og spændende mad!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.