Paleo burger – med portobellosvampe

Stenalderkost burger - www.vangelyst.dk

Som jeg n√¶vnte mellem jul og nyt√•r har jeg de sidste mange m√•neder spist for usundt og dyrket for lidt motion. Jeg tror det startede i sommers i forbindelse med renovering af vores k√łkken, som vi ikke havde i n√¶sten 3 mdr. mens vi byggede om. Det har sat sine spor – og selvom jeg egentlig ikke g√•r ind for nyt√•rsforts√¶t – er starten p√• et nyt √•r alligevel en god anledning til at hanke lidt op og komme tilbage til de sunde og gode vaner.

Derfor har jeg siden 1. januar strammet op med sund kost og tr√¶ning. Jeg tilbage i motionscentret, hvor jeg tr√¶ner puls- og cirkeltr√¶ning p√• hold – og tror min tr√¶ningsmakker var rigtig glad for at se mig igen ūüôā For kosten betyder det is√¶r, at jeg f√łlger stenalderkost principperne mere fast og spiser flere regelm√¶ssige m√•ltider.

Paleo Burger med portobellosvampe - www.vangelyst.dk

Glutenfri burger - www.vangelyst.dk

Det skal helst være let at lave sund mad og enten være noget hele familien gider at spise eller noget jeg let kan tilpasse uden at skulle så og lave to forskellige retter.

Den anden dag fik vi derfor¬†hjemmelavet burger – som ungerne elsker! Ulrik¬†og b√łrnene spiste den med en traditionel burgerbolle – som jeg bare udskiftede med¬†portobellosvampe.

Man kan b√•de stege svampene p√• en pande eller p√• en plade i ovnen. Jeg steger dem som regel lige hurtigt p√• panden ved h√łj varme. Som tilbeh√łr fik vi aspargesfritter.

Det f√łles rigtig dejligt at f√• en masse gr√łnstager og mere l√¶kker og sp√¶ndende mad!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.