Fantastisk spisested i Rom – La Prosciutteria

God restaurant i Rom Italien med brød og rødvin - www.vangelyst.dk

Da vi var i Rom i efteråret spiste vi på flere fantastiske steder. Et af dem var en lille hyggeligt restaurant med den lækreste mad, genbrugs møbler, vintage og god musik!

Stedet hedder La Prosciutteria og er ikke en traditionel restaurant, de har nemlig ikke bevilling til at servere mad og drikkevarer. Derfor skal man selv dække bord, tage vand fra hanen og hente vin i kælderen. Maden bliver dog flot anrettet på et langt rustik skærebræt – men skal hentes ved kokken.

I loftet hænger pølser og skinker, borde og stole er gamle og slidte (lige min stil –  ha ha) og der er en hyggelig atmosfære.

Sine og co. venter på mad La Prosciutteria - www.vangelyst.dk

Tapas på La Prosciutteria Rastaurant Rom Italien - www.vangelyst.dk

Alle råvarer er friske, økologiske og fremstillet af lokale producenter – og det hele smagte virkelig lækkert!

Ta' selv vand på La Prosciutteria Rom Italien - www.vangelyst.dk

Godt spiststed rom La Prosciutteria - www.vangelyst.dk

Er du til små hyggelige autentiske spisesteder med mad af virkelig god kvalitet er La Prosciutteria bare et sted du må besøge! Det ligger i den gamle bydel Trastevere på Via della Scala 71 i Rom. Der er normalt åbent fra mandag til søndag 11:00-23:30

Se mere på deres hjemmeside her: La Prosciutteria

ENGLISH: When we were in Rome, we found the most fantastic autentich little restaurant in Trastevere. Press “translate” in the top menu to read the text in English.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.