Lækker aubergine mini pizza

aubergine pizza paleo forret - www.vangelyst.dk

Aubergine er en af de grønstager jeg ikke er ret god til at bruge… jeg har ind imellem købt en – men den er som oftest bare endt sammen med nogle stegte grøntsager.

Den anden aften lavede jeg disse lækre mini aubergine pizzaer til aftensmad – og det er bestemt ikke sidste gang. Det er meget let og hurtig at lave  – og sammen med en god portion salat blev jeg fint mæt. De små aubergine pizzaer vil også være rigtig gode som en lun forret.

aubergine pizza paleo forret - www.vangelyst.dk

Opskrift på mini aubergine pizzaer:

1 aubergine
2 store håndfulde rejer
1 lille peberfrugt
olivenolie
oregano
evt. lidt revet ost (ikke paleo)

Skær en aubergine i skiver (tykkelse ca. 1 cm) og vend dem i olivenolie. Herefter steges de på en pande mens rejer og finthakket peberfrugt røres sammen og krydres med lidt oregano.

Læg aubergine skiverne på en bageplade og placer fyldet ovenpå. Drys evt. men en lille smule ost (kan sagtens spises uden ost).

Om man vil bruge ost afhænger af hvor striks man er med sin stenalderkost. Ost er som hovedregel ikke en del af paleo eller stenalderkost – men jeg puttede altså en lille bitte smule på mine pizzaer – og er du slet ikke på stenalderkost og har lyst til at prøve de lækre små pizzaer, synes jeg bare du skal gå all-in på revet ost 🙂

aubergine pizza paleo forret - www.vangelyst.dk

Fyldet kan man jo variere lige som man har lyst til – og det samme gælder for tilbehøret. Jeg havde lavet en stor skål salat og lidt oliven som tilbehør. God appetit!

ENGLISH: The other day I made these delicious paleo eggplant mini pizzas. Press “translate” in the top menu to see the recipe. 

Nina Jochumsen / Vangelyst

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.