Grønkålschips – paleo snack

Grønkålschips - www.vangelyst.dk

Den anden dag købte jeg en pose grønkål – jeg har nemlig aldrig prøvet at lave grønkålschips… og det skal jeg da love for er en fejl!

Faktisk kan jeg lige nu se hvordan de bliver “hapset” fra bagepladen inden jeg overhovedet har fået de sidste grønkålschips hældt i en skål – og det er ikke engang mig der spiser dem 🙂

Opskrift paleo grønkålschips med sesam vangelyst

Det er super nemt at lave grønkålschips! Det eneste du skal bruge er:

  • Frisk grønkål
  • Olivenolie
  • Sesamfrø (kan udelades)
  • lidt salt

Grønkålsblade rengøres og det grove stykke i midten fjernes. Dup bladene tørre med et viskestykke eller brug en salatslynge. Bladene rives i lidt mindre stykker og hældes i en skål sammen med lidt olivenolie og det hele vendes godt sammen – det allerbedste er faktisk at massere olien ind i bladene med hænderne.

Bladene lægges på en bageplade og drysses med list salt og sesamfrø og bages i ovnen på ca. 90 grader i 20 min. – eller til de er sprøde.

Opskrift paleo grønkålschips ingredienser vangelyst

Både Ulrik og ungerne har som sagt også spist godt af mine grønkålschips – fedt at børnene også ville smage og endda tog flere gange. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg har lavet dem!

ENGLISH: Today I made green kale chips! It’s very easy – all you need is some fresh green kale, olive oil, sesame seeds and a little salt. Press “translate with google” in the top menu and se how you do.

Nina Jochumsen / Vangelyst

En tanke om "Grønkålschips – paleo snack"

  1. Pingback: Sunde opskrifter på bloggen | www.vangelyst.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.