Fredags forkælelse med Dooley’s White Chocolate…

Dooleys winter chocolate white drinks

Uhmm – det er altså lækkerier! Dooley’s White Chocolate. En dejlig cremet likør lavet på ægte hollandsk fløde tilsat vodka og hvid chokolade med et strejf af skovbær.

En helt ny variant af den originale Dooley’s Cream. Den smager fantastisk! Kan drikkes ren med lidt knust is eller frosne bær.

Fedtindholdet er noget lavere end andre cream likører – fantastisk ik’?! Vi kan godt blive enige om at alkohol ikke er sundt – men med et alkoholindhold på 15% og lavt fedtindhold går det ikke så galt.

Dooles white chocolate liqueur

I går havde jeg besøg af min søster og min mor og mens vi hyggede os med madlavning fik vi en lille “drink” i anledning af at det var fredag og fordi vi fejrede at jeg nu har en teenager i huset! Hvad sker der i øvrigt lige for det!? OMG kan selv huske da jeg blev 13 år – det var sgu da stort og ens forældre var mega gamle… Det er jeg jo slet ikke! Ikke hvis du spørger mig i hvert fald – men det er muligt mine børn mener noget andet 🙂

Vi har ellers prøvet at bilde dem ind at vi kun bliver 28 år hver gang vi har fødselsdag – ha ha.

I morgen kommer hele familien til brunch – det bliver hyggeligt.

ENGLISH: A little friday treat – Dooley’s White Chocolate, uhmm it tastes nice!! The occation was that I had a visit from my mom and sister because we now have a teenager in the house! That’s crazy! I can’t believe he is already so old – I have not got much older myself 🙂

Nina Jochumsen / Vangelyst

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.