Goerginer i vinterhi og en dejlig dag i haven

Georginer vinteropbevaring - www.vangelyst.dk

I dag har det været det mest fantastiske vejr – tænk engang… vi er midt i november og det har været helt vindstille, solen har skinnet og temperaturen nærmest lun…

Alligevel tænkte jeg at det nok var på tide jeg fik mine georginer op af jorden. Jeg har ødelagt en del i løbet af årene fordi jeg har “glemt” at tage dem ind.

Georginehoveder - www.vangelyst.dk

Jeg brugte de hollandske løgkasser, som jeg ellers plejer at bruge til stilleben og andre udendøs opstillinger, som opbevaring med en avis i bunden og et lag savsmuld over knoldene..

Georginer i gamle løgkasser - www.vangelyst.dk

Nu står kasserne i stalden med en vintermåtte over sig – og så krydser jeg bare fingre for at georginerne klarer den vinteren over.

Visne georginer - www.vangelyst.dk

Der var faktisk stadig en del blomster på planterne, så jeg samlede hovederne sammen og nu ligger de og pynter på spisebordet i en skål med vand.

Stribet orpington høne- www.vangelyst.dk

Jeg blev i så godt humør af at gå ude i det dejlige vejr, at jeg forbarmede mig over “kyllingerne” som nu er ret store – og lukkede dem ud i haven. Tror de hyggede sig!

Sidst på eftermiddagen var jeg i skoven efter gran til eventyrjuletræer – så nu er det bare lige med at finde tid til at lave dem 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.