Det skal være skidt før det bliver godt…

Renovering af soveværelse - www.vangelyst.dk

Det er vores soveværelse jeg taler om… Som du måske har læst i dette indlæg er vi ved at sætte nogle værelser i stand hjemme hos os. Det trækker altid lidt ud fordi det griber om sig når vi først går i gang.

lysning velux vindue - www.vangelyst.dk

For eksempel er alle vægge blevet spartlet og slebet oven på den gamle tapet og herefter er der blevet sat filt op – der laves også nye lysninger…

lysning ovenlys vindue - www.vangelyst.dk

Ulrik mener gulvtæppet skal skiftes selvom jeg egentlig havde tænkt at det ikke var nødvendigt. Desuden skal der nye almue fodlister op i stedet for de gamle glatte fodlister.

Tapet i soveværelset - www.vangelyst.dk

Og her er væggen, hvor der skal tapet op. Jeg har endelig fundet noget flot tapet som jeg kan lide. Nu har jeg bare fået et andet problem… jeg kan ikke vælge 🙂 Har stadig både stribet og mønstre tapet i tankerne. Tapetet kommer fra det svenske firma Borås Tapeter – de har en fantastisk service, hvor man kan bestille prøver for kun 6 kr. pr. prøve og 19 kr. i porto! Virkelig dejligt at kunne bestille forskellige prøver uden det koster en formue. Det kan varmt anbefales.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.