Nyt genbrugsfund – en kirkebænk

Kirkebænk genbrug - www.vangelyst.dk

For ikke så længe siden fandt jeg denne fantastiske bænk i den lokale genbrugsbutik. Det ligner en gammel kirkebænk – selvom jeg ved nærmere eftersyn godt kan blive i tvivl… Men det er nu lige meget, for jeg synes den er skøn uanset hvor den kommer fra.

Pletter i luften - www.vangelyst.dk

I hjørnet på bænken har jeg sat lidt grønt og et par lys – mest for hyggens skyld 🙂

Indretning pynt genbrug - www.vangelyst.dk

I dag fik jeg endelig tid til at tage julepynt ned ude i havehuset og lave lidt forårsstemning. Her er det et lille stilleben på sofabordet.

Havehus indretning forår - www.vangelyst.dk

Jeg ved ikke helt om bænken skal blive stående i havehuset – måske kommer den udenfor til sommer, selvom min kloge mand har advaret mig og sagt, at det kan den ikke holde til…

Forsythiagrene i vase i havehuset - www.vangelyst.dk

 

Noget af julepynten har fået lov at overleve lidt endnu – bl.a. denne lille sukkertop. Ved siden af lidt friske Forsythiagrene – som forhåbentlig springer ud lidt før dem udenfor og samtidig holder sig rigtig godt i de kølige opgivelser.

5 tanker om "Nyt genbrugsfund – en kirkebænk"

  1. Kære Lonni, der ser skønt ud i dit havehus, tror da vist jeg snart skal i gang med mit orangeri, når frosten forsvinder. Fin Bænk, tror nu også jeg kunne finde på at sætte den ud til sommer :-), kh Margit

      • Det er bare helt i orden Margit – jeg kender det godt selv. Der er så mange navne at holde styr på her i blogverden. Ja – det er dejligt når man kan begynde at mærke foråret, selvom jeg nu synes det er gået den forkerte vej de sidste par dage 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.