Aronia juice med æble og ingefær // chokeberry juice

Aronia busk

Aronia bær plukkes

aronia busk bær

Nu er det ved at være oppe over med at få plukket de sidste aronia bær – i hvert fald her hos mig… Der er stadig så mange bær på buskene, men jeg har bare ikke mere plads i fryseren og har allerede lavet ret meget aronia marmelade og aronia saft 🙂

I går plukkede jeg en skål bær alligevel og tænkte jeg at jeg kunne jo altid bruge dem til at lave juice med saftpresseren.

Er der nogen af jer som har nogle gode opskrifter med aronia liggende? Så må I meeeget gerne skrive dem i kommentarfeltet. Jeg kan da ikke lade alle de gode bær gå til spilde 🙂

Nå – men ellers kan I lige få min opskrift på aronia juice her:

3 håndfulde skyllede aronia bær
1 lille æble
1 stk. ingefær (på str. med en terning)

aronia juice ingefær æble

Det hele køres bare igennem saft- eller juicepresseren og juicen kan drikkes med det samme. Det smager godt, men er stadig meget tør i smagen lige som bærrene… men hvad gør det når det er super sundt 🙂

Jeg har en Philips saftpresser købt hos High on Life.

ENGLISH: Yesterday I picked a bowl of chokeberries and have used some of them for juice. Just put the ingredients in the juicer and it’s ready to drink.

3 handfuls washed chokeberries
1 small apple
1 pcs. ginger (the size of a dice)

Nina Jochumsen / Vangelyst

2 tanker om "Aronia juice med æble og ingefær // chokeberry juice"

 1. hei fra Norge 🙂 Jeg har 50 kg med aroniabær i fryseren. Og vi skal flytte til en mindre bolig. Hva ville du anbefale og bruke den bæren til så jeg kan ta det med?

  Mvh
  Roger

  • Hej Roger og Norge?

   Hvis du ikke kan have dem i fryseren længere, tror jeg, at jeg ville lave en koncentreret aroniasaft af det meste og bruge det til shots eller juice. En minde del af dem ville jeg tørre og bruge som drys på f.eks. youghurt. Hvis du har plads kan du gemme lidt af dem i fryseren til kage og smoothies?

   Håber du får dem brugt – og held og lykke med jeres nye bolig.

   Hilsen Nina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.