Skønt decembervejr og lidt om juletraditioner

Gåtur decemberhygge - www.vangelyst.dk

Det har været det skønneste decembervejr i dag! Blå himmel, høj sol og næsten ingen vind… Perfekt til en gåtur! Men det har også været dejligt at kunne nyde solens stråler indenfor, hvor man for en gangs skyld har fået lidt lys ind af vinduerne.

Dunhammer - www.vangelyst.dk

Det har vi også haft brug for… Vi har nemlig haft en af julens faste traditioner – julebagning sammen med min mor. Det vil jeg tro vi har gjort de sidste 8-10 år – og selvom drengene efterhånden er levet store, var det faktisk Karl der kom for et par uger siden og spurgte om vi ikke snart skulle bage julesmåkager sammen med mormor 🙂

Skovtur i december - www.vangelyst.dk

Det har vi gjort i dag. Faktisk næsten hele dagen… bagt pebernødder, brunekager, kanelkager, vanillekranse og mandel biscotti. Undervejs måtte vi have en pause – Karl var til fodbold, teenageren (Magnus) skulle slappe lidt af så Alma blev tvunget med ud og gå en tur.

Gåtur decemberhygge - www.vangelyst.dk

Der var stadig lidt majs, som ikke var blevet høstet – til stor glæde for Alma – nå, ja… min mor og jeg gik også med på opdagelse i labyrinten af høje majs og gik gennem de lange smalle gange.

Alma med BuildaBear - www.vangelyst.dk

Amla-december-vangelyst

Walther hunden - vangelyst

Walther-hunden var selvfølgelig også med på gåtur i det dejlige vejr. Kan I se mit spejlbillede i hans ene øje?

Amla-mormor-vangelyst

En anden fast juletradition er at vi altid henter juletræ sammen med min lillebror og hans familie – og bagefter tager vi hjem til os og får hjemmelavet klar suppe. Det skal vi weekenden lige op til jul – og I år kommer min lillesøster også med. Det bliver så hyggeligt!

2 tanker om "Skønt decembervejr og lidt om juletraditioner"

  1. Hvor dog et dejligt indtryk af dansk vinter paa sit bedste. Ja, jeg kan se dit spejlbillede i Valters ene oeje. Sikke en masse smaakager I fik bagt, kunne vaeldig taenke mig at smage dem….
    Knus Kirsten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.