Septembermorgen i haven

Havehuset under træerne - www.vangelyst.dk

De sidste par dage har det virkelig været det skønneste septembervejr – det ville have været skønt med et par dage fri, men jeg har så travlt på arbejdet, at det ikke lige har kunnet lade sig gøre.

Krukker på terrassen - www.vangelyst.dk

Billederne tog jeg sidste weekend – og nu glæder jeg mig virkelig til det bliver weekend igen – jeg tror ligefrem jeg vil stå tidligt op bare for at nyde morgensolen 🙂

Duehoved - en dejlig staude - www.vangelyst.dk

Det er dejligt der stadig er lidt der blomstrer i haven – en af dem er Duehoved, som står og lyser op. Når den er færdig med at blomstre skal den dog flyttes over i det pink/lyserøde bed. Den er nemlig havnet i det lilla og blå bed, men jeg synes nærmere den er pink…

Vangelyst's terrasse ved havehuset - www.vangelyst.dk

Måske husker du at jeg var meget i tvivl om jeg skulle lave et bed eller ej foran havehuset…Jeg endte med at lave et bed, men hvide stauder og lidt stedsegrønne træer og buske. Ind til videre er jeg meget glad for det, men glæder mig til at det vokser lidt mere til.

På billedet til højre er mit lille havebord lavet af løgkasser som Claus Dalby hentede hjem fra Holland – de er købt i Bilka. Jeg har også skrevet om dem HER.

Regnvandstønde ved havehuset - www.vangelyst.dk

Ved enden af havehuset har vi sat en stor vintønde, som skal bruges som regnvandstønde. Jeg har købt en messinghane til den – som min private tømrer skal have monteret… Det skal nok blive godt!

4 tanker om "Septembermorgen i haven"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.