Sådan blev brudebuketten…

Bryllup-brudebuket_brud

For et stykke tid siden kom jeg til at sige ja til at lave en brudebuket til min søsters veninde… Efterhånden som tiden nærmede sig kunne jeg godt mærke at jeg begyndte at få lidt sommerfugle i maven over det.

Heldigvis gad min fantastiske faster godt hjælpe mig – og uden hendes hjælp var brudebuketten nok kun blevet halvt så flot! Hun er bare så dejlig og dygtig.

Bryllup-brudebuket_brystbuket

Buketten er lavet af røde roser og hvide fresiaer med lidt “græs” ind i mellem blomsterne. På det stykker der hænger ned er der sat en orkide-gren ind. Til sidst er den pyntet med ranker af “pletter i luften” – som også hænger lidt ned over buketten. Jeg synes faktisk den blev super flot – hvad siger du?

Vi lavede den fredag aften – som du kan læse lidt mere om her. Og bagefter lavede vi borddekorationer som passede til buketten. Det var rigtig dejligt at få det hele lavet fredag, så jeg ikke skulle få stress over det lørdag. Her skulle jeg dog lige binde noget hvidt bånd om brudebuketten og lave en brystbuket til brudgommen, men det var jo til at overskue 🙂

Bryllup-brystbuket_brudgom

Bryllup-borddekoration

Opsatserne til borddekorationerne er små glasskåle som jeg fandt i en genbrugsforretning til en femmer stykket – dem kan jeg jo sagtens bruge igen.

Nå – det var så min første brudebuket… med hjælp fra en liv-line! Og jeg er meget tilfreds. Jeg får da helt lyst til at gøre lidt mere ved blomsterbinderi igen – måske skulle jeg finde et aftenskolekursus denne vinter? Men jeg vil også gå til pileflet igen – og foto… Uhh – der er så meget jeg gerne vil – men der kan vist ikke blive tid til det hele 🙂

Nina

2 tanker om "Sådan blev brudebuketten…"

  1. Pingback: Borddekoration af havens blomster | www.vangelyst.dk

  2. Pingback: Borddækning, vin med private label til konfirmation | www.vangelyst.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.