Pink efterår // Pink autumn

Prydløg bliver sat i efterårshaven

Så er weekenden allerede ved at være slut – jeg synes bare den er gået alt for stærkt…

I dag har jeg været i haven det meste af tiden – jeg havde en stor gul staude, som jeg manglede at få flyttet over i det nye “gule” bed.

Næste projekt var at få sat nogle af alle de blomsterløg, som jeg efterhånden har fået samlet sammen… kender I det? – man køber en masse dejlige ting, men får dem bare ikke lige sat ud, hvor de skal stå?? Det kan jo heldigvis sagtens nås endnu – så i dag skulle det være!

Der kom lidt forskellige tulipaner i det gule bed og i den blå/lilla afdeling, blev der sat vibeæg, prydløg og lilla tulipaner med de fineste “tunger” på kanten af blomsterbladene. Jeg glæder mig helt vildt til at se dem til til foråret!

Mens jeg gik og arbejde, lagde jeg mærke til de stærke farver, der er i haven lige nu – men også kontrasterne… lys / mørk, død / levende – hvor er det bare flot!

Efterår citat / autumn quote

efterår collage gule blade blomster

efterår collage visne blomster lyserød blomst

ENGLISH: The weekend is already coming to an end – I just think it’s gone too fast …

Today I have been in the garden most of the time – when I was working, I noticed the strong colors in the garden right now – but also the contrasts … light / dark, dead / alive – it’s so beautiful!

Nina Jochumsen / Vangelyst

4 tanker om "Pink efterår // Pink autumn"

  1. Ja der er virkelig mange kontraster lige pt. Jeg kørte også forbi et hegn igår, hvor de smukkeste højrøde blade pludselig blandede sig med noget der stadig mindede om frisk grøn.. Det var SÅ flot! 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.