Nytårsdrinks med Verdi

Spumante nytårsdrink - www.vangelyst.dk

Hvis du lige står om mangler lidt inspiration til lækre nytårsdrinks til Nytårsaften – som smager fantastisk og er lette at lave… så læs lige med her!

Mange tror at Verdi bare skal drikkes ren som et forfriskende glas bobler – det kan man selvfølgelig også sagtens. Jeg vil dog anbefale, at du lige prøver at se nærmere på de opskrifter, vi har lavet i løbet af året, som bare gør Verdi endnu mere lækker.

Inspiration til nytårsdrinks

Prøv for eksempel en “Delicate Strawberry Goddess” – bare navnet gør da at man får lyst til smage. Det eneste du skal bruge er Små Sure Jordbær, Verdi Spumante, frisk lime og isterninger. Pynt med lidt friske bær og server i champagneglas på et flot fad – så har du den smukkeste nytårsdrink.

Spritzer nytårsdrink - www.vangelyst.dk

Vi har også lavet en nyfortolkning af den klassiske “Spritzer” – og den smager bare 100 gange bedre end den originale kan jeg godt afsløre! Tjek opskriften på billedet. Hvis du har fået fingre i en flaske Råstoff Jordbær-Rabarber vil jeg anbefale, at du også prøver at blande den med lemon sodavand og lidt friskpresset lime. Det er min favorit. Uhmm!

Verdi nytaarsdrink - www.vangelyst.dk

Sparkling Polar Bear er den klassiske drink “Isbjørn” forklædt som voksen 🙂 Husk den skal laves med CUBA Orange og Verdi Spumante. Det er en lækker nytårsdrink – men den kan jo drikkes året rundt… Fx en varm sommerdag på terrassen.

Verdi drinksopskrift - www.vangelyst.dk
Nytårsdrinks opskrifter - www.vangelyst.dk

Sinfull Sparkling Angel… Armen – jeg bliver helt glad når jeg ser tilbage på alle de lækre drinks vi har kreeret i løbet af året. Ikke noget at sige til at dette også har været en af læsernes favoritter på Verdi’s Facebookside – kender du den? Ellers synes jeg du skulle følge med HER og få inspiration til lækre drinks, opskrifter og så forkæler vi ind i mellem med skønne giveaways.

Nytårsdrink med vodka - www.vangelyst.dk

Her kommer den sidste nytårsdrink – men til gengæld også en af dem der smager helt fantastisk og giver følelsen af en lækker champagne cocktail. CUBA Mango og knust is hældes i høje slanke champagneglas, som fyldes op med Verdi Spumante lige inden servering.

Hvis du vil have alle drinksopskrifterne i et samlet drinkshæfte, kan du downloade årets bedste Verdi drinks HER.

Jeg håber I alle får en helt fantastisk nytårsaften med de lækreste nytårsdrinks.

Indlægget er ikke sponsoreret – men jeg arbejder ved Spritfabrikken Danmark, som importerer og sælger Verdi serien i Danmark. Jeg kan godt afsløre at alle opskrifter er afprøvet og godkendt 🙂

ENGLISH: Here is inspiration for delicious New Years drinks with Verdi Spumante. Press “translate” in the top menu to read the text in English.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.