Ny kommode // new dresser

hvidmalet kommode genbrug loppefund DIY

Her er min nye kommode – eller sådan føles det i hvert fald. Jeg har de sidste par dage malet og malet og malet – 4 gange skulle den have… men den var altså også sort før!

Kommoden indeholder alle vores fotoalbums – og er altså ret dyrbar. Hvis den nogensinde skulle brænde hjemme hos os, er det i hvert fald en af de ting jeg ville tømme, hvis jeg overhovedet kunne komme til det.

hvidmalet kommode genbrug loppefund DIY

Jeg har købt den i en genbrugsbutik for efterhånden nogle år siden, hvor jeg var på genbrugs-turné sammen med mine to naboer. Vi kørte heeelt til Odder, hvor vi besøgte flere store genbrugsbutikker – og…. hvor jeg bl.a. fandt denne fine kommode til næsten ingen penge.

Meeen vi havde bare ikke lige kalkuleret med at vi skulle have flere store møbler med hjem (købte også et glasskab og naboen købte en reol) – så nogle dage senere måtte vi køre til Odder igen – denne gang med trailer 🙂 Det er nu meget sjovt at tænke tilbage på.

hvidmalet kommode genbrug loppefund DIYhvidmalet kommode genbrug loppefund DIY

Landkortet på billedet herover er i øvrigt også købt på et loppemarked til kun 15 kr!! – indrammet med fin sølvramme og med refleksfrit glas! Og så viser det i øvrigt området hvor vi bor – er helt vildt glad for det!!

ENGLISH: The last couple of days I have been painting this old dresser. I have been over it 4 times – but it was also black before. It contains all our photo albums – so it’s very precious for me.

Nina Jochumsen / Vangelyst

2 tanker om "Ny kommode // new dresser"

    • Ved heller ikke hvorfor den skulle være sort engang – det er endda mig slev der har malet den…

      Vi har desuden heller ikke været i Odder siden – får nok heller ikke lov 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.