Indretning af forgang – del 2

Indretning af forgang med genbrug - www.vangelyst.dk

Jeg har tidligere fortalt om mine tanker vedr. indretning af vores forgang – som også er hovedindgangen i vores hus.

Det har stået lidt stille, da jeg har manglet et møbel til forgangen. Egentlig havde jeg forestillet mig en slags købmandsdisk eller et andet møbel med mange små skuffer til huer, handsker og den slags.

Det er ikke lykkedes mig at finde noget i genbrusbutikkerne i omegnen, der kunne bruges og i lørdags var jeg på loppemarked, hvor jeg heller ikke fandt noget. Men så slog det mig at vores søde nabo Jytte på et tidspunkt havde spurgt, om jeg kunne bruge en kommode de havde til overs.

Heldigvis havde de den stadig, så den fik jeg hentet i weekenden. Egentlig passer det meget godt at den ikke er så lang – så er der nemlig også plads til et spejl. Det fandt jeg på “depotet”, som Ulrik nogen gange kalder loftet over stalden. Her gemmer der sig mange gode ting og sager, som jeg ikke nænner at smide ud – og nogen gange får man jo brug for tingene igen 🙂

Hattehylde indretning forang - www.vangelyst.dk

På loppemarkedet fandt jeg dog denne lille hattehylde til 25 kr., som er ret fin. Jeg skal have fundet nogle ens knager og så skal den males – men tror den kommer til at passe godt ind, fordi den ikke er så stor.

indretning med genbrug og gamelt kort - www.vangelyst.dk

Kommoden skal også males selvom det er lige før farven passer til det gamle franske europakort, som allerede er kommet op at hænge. Skufferne har den samme blå nuance som også går igen på kortet. Den skal nu males med “Old White” kalk maling fra Annie Sloan – og så kan jeg altid slibe kanterne lidt, så den blå farve måske kommer frem på den måde.

Det er altid god med nogle små projekter – så kommer man ikke til at kede sig !!

3 tanker om "Indretning af forgang – del 2"

  1. Hvor hyggeligt med en opdatering på forgangen! Jeg er sikker på, at den bliver fin med den gamle kommode. Jeg er helt vild med den lille hattehylde! Sikke et loppefund!

  2. Hej Nina, et rigtigt godt projekt, og kalkmaling er jo lige hot for tiden, og evigt gyldigt. Her lige haft fornøjelsen af at læse igennem om jeres fine havehus. Sikke en lille perle, og et rigtigt valg til det danske klima.

  3. Smiler lidt over dit depot ;0)
    Det lyder nemlig frygtelig bekendt.. Her bor tingene dog blot i laden hi hi..for ja, tænk hvis man kom til at smide noget godt ud..
    Jeg glæder mig til at se det færdige resultat – god arbejdslyst. .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.