Hjæælp – opskrifter med ribs!

opskrift ribs fra haven

Jeg har aldrig haft ribs i haven før… Vi plantede dem godt nok forrige år, men sidste år gav de ikke rigtig noget. Det gør de til gengæld i år – og nu har jeg masser af ribs i haven – men hvad skal jeg lave af dem? Saft, marmelade, sirup – eller andre gode forslag?

Nina Jochumsen / Vangelyst

4 tanker om "Hjæælp – opskrifter med ribs!"

    • Ej – Karin altså! Det skal du jo ikke sige når jeg nu har så mange i haven 🙂

      Men har faktisk lavet ribs/hindbær marmelade i går og ribs-snitter (i stedet for hindbærsnitter) – og de blev ret hurtigt spist så helt galt kan det jo ikke ha’ været 😉

  1. Jeg elsker ribs til rysteribs. Hvis jeg havde så mange ville jeg bare fryse dem i passende portioner og tage dem op efterhånden til rysteribs. Bruger faktisk aldrig ribs til andet end rysteribs og kagepynt nu jeg tænker efter. Hindbær/ribs snitter lyder dog super lækkert.

    Hav en rigtig god sommerferie. Jeg glæder mig til at følge med når jeg er tilbage i august.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.