Haven lige nu – i lilla nuancer

lilla tulipaner - www.vangelyst.dk

Det hele begynder at blomste lige så stille. Lige nu er tulipanerne rigtig flotte – se lige engang på disse med fine tulipaner flossede kanter. Er de ikke ret flotte?

Sidste år startede jeg et projekt med at samle farvenuancer i de forskellige bede. Jeg har et bed i et pink/lilla – et gul/orange og et blåt bed – meeen allerede nu kan jeg se at nogle af tulipanerne har en lidt anden farve end på billedet der var på pakken, så de skal flyttes.

Foran havehuset har jeg besluttet at lave et hvidt bed – jeg har allerede samlet lidt hvide stauder – men der skal bruges en del flere, så jeg må på jagt hos naboer, venner og familie 🙂 Du kan se mere om havehuset HER.

lilla staude www.vangelyst.dk

lilla rhododendron www.vangelyst.dk

lilla rhododendron ww.vangelyst.dk

Inden længe blomstrer alle vores rhododendron også – og de første er allerede sprunget ud. Så det er bare med at nyde de fantastiske blomster så længe det varer…

lilla syren www.vangelyst.dk

Så er der også lige de flotte syrener, som også snart springer ud – åhh, det er en af mine favoritter!

ENGLISH: My garden right now in purple shades. I love this time of the year when the flowers start to bloom. Last year I started a little project where I made the beds in different colours – I cannot wait to see if I have placet the flowers correct or if I have to move some of them 🙂

Nina Jochumsen / Vangelyst

2 tanker om "Haven lige nu – i lilla nuancer"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.