God mad, loppefund og dejligt besøg på Fanø

Fanø nord - www.vangelyst.dk

Selvom vi elsker bare at være vores egen lille familie i sommerhuset – og bruge tiden på at cykle, bade, hygge og spille kort sammen – nyder vi også at have besøg af venner og familie.

I torsdags havde vi dejligt besøg af min moster, mor og hendes mand – børnene havde glædet sig og det var rigtig hyggeligt.

Kræmmerboden Fanø - www.vangelyst.dk

Vi startede med at gå en tur i Nordby, hvor vi handlede lidt ved slagteren og bageren til aftensmaden. Der blev også tid til et lille besøg ved Kræmmerhuset – som er et fint lille sted med loppefund og genbrug, der er åbent når skiltet er ude. Se deres facebook side HER.

Kræmmerboden genbrug - www.vangelyst.dk

Selv Ulrik kiggede efter gamle ting og sager – og fandt endda nogle skønne fliser med husnummer til sommerhuset. Det havde jeg ikke regnet med efter jeg tidligere på ugen nær havde taget livet af ham med et af mine loppefund – hi, hi.

Nordby stilleben Fanø - www.vangelyst.dk

De små gader i Nordby er så hyggelige – og det bliver ekstra fint, når folk laver romantiske stilleben udenfor.

Fajancen cafe Sønderho Fanø - www.vangelyst.dk

Efter en gåtur i Nordby tog vi videre til Sønderho for at spise frokost. Vi fandt en plads på Antik & Café Fajancen, som er et rigtig hyggeligt sted – med fine gamle møbler og loppefund, man kan købe… Lige noget for mig 🙂

Fajancen cafe roser - www.vangelyst.dk

Fajancen cafe Sønderho - www.vangelyst.dk

Karl hygger sig mellem mormor og “moster”.

Fajancen cafe burger - www.vangelyst.dk

Fajancen cafe fanø laks salat - www.vangelyst.dk

Lækker salat med røget Fanø laks – uhmmm!

Mens vi sad og spiste frokost tikkede en SMS ind fra nogle af vores naboer – der også var på Fanø og ville høre om vi ikke gav eftermiddagskaffe. Selvfølgelig gjorde vi det – og inden vi så os om, var det lille hus fyldt med endnu flere dejlige mennesker, snak og hygge.

Fanø klitter gåtur - www.vangelyst.dk

Efter en lækker frokost og senere kaffe og kage til eftermiddagskaffen trængte alle til en gåtur og lidt frisk luft inden aftensmaden… Det er vist godt jeg snart skal i gang med at træne igen – og det bliver hårdt… jeg starter nemlig på et 90 dages træningsforløb i næste weekend – men ihh – hvor jeg glæder mig!

ENGLISH: Some days ago we had lovely visit at the sommer house of our family. We had such a nice day. Press translate in the top menu to read the text in English.

[jr_instagram id=”3″]

4 tanker om "God mad, loppefund og dejligt besøg på Fanø"

 1. Hej Nina,
  I et af dine opslag fra sidste år nævner du en god genbrug i Nordby, med nogle fine billeder af et hus fra 1828 (kan man se på gavlen af husmuren) – hvor ligger den henne? (for det ligner ikke umiddelbart Kræmmerhuset eller Afrika genbrug?).
  Er der andre gode genbrugssteder på Fanø? 🙂
  Kunne læse at der er en fik antik butik i Sønderho og så Fajancen som du fortæller om her – dem må jeg besøge næste gang jeg er på Fanø 🙂
  Jeg har netop været forbi Kræmmerhuset i dag og fundet nogle fine gamle snapseglas 🙂 – Så dejligt.
  Venligst Emilie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.