Frisk salat med appelsin, pære og granatæble

paleo salat appelsin pære granatæble persille

Så er det vist ved at være tid til lidt sunde paleo opskrifter igen….

Det er egentlig ikke fordi jeg tænker så meget over at følge opskrifter mere selvom jeg spiser stenalderkost – jeg ved bare hvad jeg skal holde mig fra – alle mælkeprodukter, korn, mel og bælgfrugter – og så selvfølgelig hvidt sukker… alt andet spiser jeg som jeg har lyst til.

Men det er altid inspirerende at finde opskrifter eller skrive dem ned, når jeg har fået lavet noget, der smager godt 🙂

paleo salat appelsin pære granatæble

Vi fik egentlig denne salat juleaften – men jeg har lavet den et par gange siden, da jeg synes den er så dejlig frisk.

Opskrift:

1 stor håndfuld salat (evt. en salatblanding med rucula)
1 appelsin
1 pære
1/2 granatæble
2 spsk græskarkerner
1 spsk olivenolie
1 spsk balsamico eddike (eller citron, hvis det skal være 100% paleo)

Appelsinen skrældes og skæres i skiver og pæren skæres i to halve og derefter i skiver. Græskarkernerne ristes et par minutter på en pande og hældes i en skål sammen med salat og frugterne. Det hele vendes sammen med olie/eddike blandingen og krydres evt. med lidt peber.

Wupti – så har man en lææker salat!

paleo salat genbrug salatbestik sølvgaffel DIY

Et godt genbrugs-tip er at bruge gamle sølvskeer og gafler som salatbestik 🙂

ENGLISH: Here is a easy recipe for a delicious salad – you can read the text in English if you press “translate with google” in the top menu.

Nina Jochumsen / Vangelyst

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.