Arbejdsweekend og renovering

Yay – det er weekend – men vi skal faktisk arbejde! Det er til geng√¶ld frivilligt…. Vi har nemlig k√łbt et hus mere…

Det er dog ikke til os selv – det skal nemlig s√¶ttes i stand og bruges til udlejning. Jeg har planer om at f√• lavet et par indl√¶g om det med f√łr- og efterbilleder, vi har nemlig lavet ret meget ved det.

Billederne nedenfor er fra vores egen stue – med kig ud til k√łkkenet.

Hjemme er vi heldigvis godt igennem renovering og istands√¶ttelse, men med at gammelt hus fra 1880 skal der nok komme flere renoveringsprojekter – og ellers skal jeg nok finde p√• noget ūüôā

Gr√łnne planter Billig Blomster

I g√•r var jeg et smut forbi Billigblomst i Kolding – jeg syntes vi tr√¶ngte til lidt nye gr√łnne planter i stuen. Man f√•r alts√• meget for pengene – man m√• sige at butikken lever op til sit navn… her er for ca 100 kr. gr√łnne planter!

Indretning gr√łnne planter

I morgen formiddag vil jeg dog se om jeg ikke kan tage mig sammen og tage med Ulrik ind og tr√¶ne inden vi g√•r i gang med husprojektet n√•r han kommer hjem. Det burde jeg. Det er godt nok ikke meget jeg har f√•et tr√¶net p√• det sidste… H√•ber I alle f√•r en sk√łn weekend! ūüôā

ENGLISH: New plants in the livingroom – and something about the new house we bought. Press “translate” in the top menu to read the text in English.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.