Vinterferiedage på Fanø

Fanø natur strand - www.vangelyst.dk

Vi er lige kommet hjem efter et par dage på Fanø – hvor har jeg dog savnet duften af frisk hav og vestenvinden, der bider i ansigtet.

Vi har faktisk ikke været der ovre siden slutningen af august! Det er jo næsten et halvt år siden…..

Fanø natur vinterferie - www.vangelyst.dk

Her er lidt billeder fra en lang gåtur Alma og jeg var ude på.

Fanø Sorel støvler inderstøvle - www.vangelyst.dk

Og mine nyindkøbte Sorel støvler fra genbrug – jeg var bare så heldig at der lige stod et par i str. 39 som stort set ikke har været brugt og ventede på mig 🙂

Fanø gåtur og stier - www.vangelyst.dk

Når man gå ud i naturen på Fanø føles det næsten som om den er uendelig – en sti som fører ud i klitterne og ikke ender…. Det er noget af det jeg elsker – bare forsvinde ud i ingenting til et sted hvor alt er enkelt og simpelt – og som alligevel bare er lige i nærheden…

Fanø natur lyng - www.vangelyst.dk

Fanø natur klitter - www.vangelyst.dk

Fanø natur Alma - www.vangelyst.dk

Jeg regner faktisk allerede med at vi tager til Fanø igen næste weekend. Vi er ved at skifte nogle vinduer og døre (eller Ulrik er 🙂 ) og jeg skal have malet lidt og så skal jeg se om jeg kan finde en eller to brugte lænestole inden weekenden – så jeg skal lige nå gennem et par genbrugsbutikker og dba i løbet at næste uge, for at se om jeg kan være heldig at finde noget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.