Terrasse eller bede omkring havehuset??

orangeri-havehus

Lige nu er jeg ret meget i tvivl om hvad jeg skal lave omkring havehuset – skal der være bed op mod huset eller en terrasse?

Årh – det er svært! Og hvor er det irriterende at jeg ikke er ret god til at forestille mig sådan noget med have og bede. Når det gælder indretning og møblering synes jeg at det er sjovt og har masser af ideer, men udendørs er det noget helt andet.

Jeg har surfet Pinterest tyndt og set det meste af Claus Dalby’s blog igennem mens jeg har samlet inspiration… Noget af det kan du se her:

have-terrasse-havehus-gør-det-selv

Okay – det med springvandet er måske lige i overkanten – men det ser da ret godt ud ik’?

Jeg har stadig ikke helt besluttet mig – så hvis der er nogen der læser med, som har nogen gode ideer må I endelig skrive en kommentar 🙂

Billede 1 er fra den skønne blog “Made in Persbo” som du kan se HER – billede 2: Pinterest

ENGLISH: We are building a garden house as you can see HERE – but I really can’t decide whether there should be a flower bed in front of the house or a terrace? I have surfed on Pinterest and other garden web pages to find inspiration. Do you have any good ideas?

Nina Jochumsen / Vangelyst

3 tanker om "Terrasse eller bede omkring havehuset??"

  1. Kan godt forstå at det kan være svært at vælge når man kan lide flere ting….dog synes jeg at det 1. billed (samt de billeder på selve bloggen, især det med højbedene) ser super hyggelig ud og så kan du nyde dit havehus udefra – og du kan jo have krukker som de flytbare bede som sagtens kan stå helt op af huset eller i mindre grupper for at indramme din terrasse!! Omend ikke andet så er det vel ikke helt umuligt at gå fra det ene til det andet, hvis du ombestemmer dig

  2. Pingback: Den hvide forårshave | www.vangelyst.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.